Review: Weg met de luiers!

      No Comments on Review: Weg met de luiers!

Iedereen die kinderen heeft, wil uiteindelijk natuurlijk ervoor zorgen dat zijn kind zindelijk wordt. Het is niet alleen knap van je kind, maar het scheelt ook een hoop dat jij niet meer naar luieraanbiedingen hoeft te zoeken!

Weg met de luiers!

Daar komt het boekje “Weg met de luiers!” om de hoek kijken. Met dit boekje kun je ervoor zorgen dat je kind spelenderwijs zindelijk wordt.

luiers

In dit boekje sla je 2 vliegen in 1 klap. Het is namelijk zo dat je kind leert zindelijk te worden. Tegelijkertijd leert je kind tellen. Dat komt doordat er bij elke bladzijde er wéér een luier verdwijnt. Zo leert je kind dus spelenderwijs zindelijk worden.

Met behulp van dit boekje leert je kind stap voor stap dat het leuk is om op het potje te gaan zitten. Voor ouders is dit ook uitstekend, wat geeft nou meer voldoening dan een kind dat leert op het potje te gaan?!

Het is wetenschappelijk bewezen dat je kind zich beter leert ontwikkelen als het te maken heeft met visuele en speelse elementen. Hierbij geldt de gouden regel; belonen is beter dan straffen! Als ondersteuning van het boek is het belangrijk om bijvoorbeeld te zeggen; ‘Als je het boekje uit hebt, dan krijg je XX speelgoed.’ Dit bewijst zich meerdere malen als succesvolle strategie om de ontwikkeling van de hersenen van uw kind te bevorderen.

Iedereen is op zoek naar een goede manier om hun kind zo snel mogelijk zindelijk te maken. Want laten we eerlijk zijn, dat gedoe met het uitzoeken welke maten je nodig hebt, is ook wel een keer klaar als je kind een goede leeftijd heeft bereikt. Gelukkig is hier 1 van de betere oplossingen. Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek heeft dit boekje zich al meerdere malen bewezen als succesvol. Ouders door het hele land laten lovende reacties achter voor dit speelse, innoverende boekje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.